Skip to main content

Accessorize Yourself with Sunshine


Mulle meeldivad viimased kolm nädalat. Olen olnud nagu väike väle koopaorav, saavutuseks seitse lehekülge lõputööd ja kolm ainet purgis. YEAH! Selle peale ma tsiteerin A-teami Hannibal Smith'i: "I love it when a plan comes together!"  Lisete on oma ülikooli lõpetamise masterplaniga igati graafikus. Nüüd on aeg nädalaks hinge tõmmata, asjad pakkida ja palmi alla lennata. Pakkimisel avastasin taaskord oma ehetekogud ja mõtlesin ka teiega ühte osa sellest jagada, sest ühtegi asjalikumat pildivaru mul hetkel ootel ei ole. 

I've really enjoyed the last three weeks. I've been like a little agile marmot accomplishing seven pages of my final thesis and I've also passed three subjects at school. YEAH! It reminds me of Hannibal Smith from the A-team who used to say, "I love it when a plan comes together!" I think Lisete has been pretty great at following the masterplan of graduating university, and, now it's time for a break - pack my suitcase and fly under the palm trees. While I was packing my stuff, I discovered my collection of jewelry and accessories, and I decided to share a part of it with you.

Red Corner.

The Romantic Look. One of my favourites.

Kahjuks ma enam ei mäleta kõikide ehete päritolu, üsna palju ostan tavaliselt Reservedist, Promodist ja Vero Modast. Kõige-kõige ägedamaid olen kogunud endale reisidelt tänavakunstnike käest või olen ise meisterdanud. 

I'm not sure if I remember every accessory's origin, but I usually buy them from Reserved, Promod and Vero Moda. But the most prettiest ones I collect from my travels from the artists who sell their products in the streets. Those are very meaningful together with those I've made myself. 

Natural Style. 

The Feminine Look.


Nagu näha, siis kõrvarõngad on mul suureks sõbraks, aga kaelaehetega ei oska ma eriti midagi teha. Kunagi kippusid nad süües alati supikaussi minema või ukse käepideme taha jääma.. seega ma juba puhtalt ohutusnõuete tõttu loobusin neist. Igal juhul teie aga avaldage julgemini arvamust ja jagage kogemusi, kirjutage, mis ehteid teile meeldib kanda. Seniks aga hoidke suunurgad ikka üleval!

As you can see I'm great friends with earrings but I quite don't know what to do with necklaces. I've only experienced how I water them into my soup bowl or leave them behind the door handle.. so, purely because of safety precautions I've given up to keep in contact with such creatures. Anyway, I encourage you to be more responsive and share your experiences and tell me what kind of jewelry you like to wear! Until next time - keep your laughing dimples in action! 

My favourite - blue!

My crazy style. 

Comments

Popular posts from this blog

Heegeldatud toolikatted

Siin on nüüd projekt, mis sai alguse 2015. aasta jõuluajal, mil Rocca al Mare keskuse kunstipoest jõudsid minu koju beež ja kakaopruun kaltsupaelarull. Plaanis oli kududa toolidele katted, mis istumist pehmendaksid. Seejärel algas mõnenädalane katsetus erinevates kootud mustrites.  Kootud näidised ei paistnud kuskilt otsast õnnestuvat. Kõik näis vale ja minu jaoks lihtsalt kole. Seega jäi protsess katki ning uuesti julgesin selle kadalipu ette võtta aprillis. Jõudsin viimaks raskele otsusele, et kudumisest ei tule midagi välja (?!) ning võtsin nõutult kätte oma nr 7 heegelnõela. Nõutult just seetõttu, et heegeldamine on (nüüdseks võiks öelda OLI) tikkimise järel üks koledamaid (?), vanamoelisemaid ja aeganõudvamaid käsitöötehnikaid minu jaoks. Võtsin appi sõber Pinteresti ja otsisin inspiratsiooni, milliseid toolikatteid on heegeldatud. Pärast mõningast süübimist sain aru, et tegelikult ei olegi need heegeltööd nii koledad midagi - üsna ägedaid tulemusi on võimalik saavuta

Portugalist, täpsemini Lissabonist

Milline eestlane sõidab 24. veebruari hommikul lipuheiskamise asemel Tallinna Lennujaama?! Ainult riigi reetur. Või milline õpetaja reisib koolivaheajal ka siis, kui tegelikult on ette nähtud ju mõned tööpäevad?! Ainult nahhaalne pedagoog. Täpselt sellise süütunde ja enesehaletsuse noodil sai siiski viimasel päeval enne vaheajale minekut kooli väliaktusel hümn lauldud, lipud lehvitatud, kõned kuulatud, pidulauas kolleegidega tähistatud. Kodu kärmelt kraamitud ja kohver suurte kahtluste ja sahmimiste peale pakitud, kuklas ebakindlad mälestused sellest, mis asi on kevad ja kümned küsimused, MIDA antud müstilises ilmastikuolustikus kantakse?! Lohisevate kampsikute, sallide ja tennistega läbi lörtsi taksosse ja lennukile. Reisipäev on pikk, täis ootamist ja ca viis tundi lendamist. Vahepeatusega meie Euroopa Liidu mõistes "teises kodulinnas" Brüsselis on kohustuslik café au lait ja pain au chocolat hinge alla pista. Remarque'i "Lissaboni öö" näppus, möödub pool pä

ELL kudumite hooaeg 2022/2023 on avatud!

On käes see sügisperiood, kui vihmaga peab õues ettevaatlik olema, sest lehtede kihid talla all on kaunis libedad. Sügistormid-tuuled sasivad juukseid ning puhuvad vaat', et ühest kõrvast sisse ja teisest välja. Hea võimalus sooja hoidmiseks on kootud peapael. Juba kolmas hooaeg toimetan kootud peapaelte ja käpikute kallal ning südames kilkan, kui esimesed tellimused septembri lõpus mu @ell.inspirationi konto postkasti ilmuvad! Aitäh, et mind üles leiate ja aitäh, et nii mõnigi juba mitmenda pealakese endale soetab!  Meeldetuletuseks paar sõna peapaela kandmise ja materjalide sisalduse kohta.  Lõnga sisaldus: 100% vill, mõnusalt pehme Vooder: pehme fliis, mis on peapaela sisse käsitsi nõelutud Hooldus: sobib masinas pesta käsipesu rešiimil koos villaste esemetega kuni 30-kraadises vees. Soovitatav kasutada villaste esemete jaoks mõeldud puhastusvahendit Võrdlemisi paks ja soe ning soovitatav kanda pigem külma sügis- ja keskmise talveilmaga. Isiklikult pigem kannangi -10-8-kraadise